İsviçre’nin St. Moritz Gölü üzerinde düzenlenen 41. St. Moritz Kar Polosu Dünya Kupası’nda Standing Rock takımı, Flexjet’i mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. U.S. Polo Assn.’ın resmi giyim sponsoru olduğu turnuva, 26 binden fazla izleyici tarafından takip edildi.
Engadin Vadisi’ndeki donmuş göl üzerinde üç gün süren turnuvada toplam dokuz maç oynandı. 25 Ocak Pazar günü gerçekleşen final müsabakasında Standing Rock, Flexjet’i 6 – 4.5’lik skorla yenmeyi başardı. Standing Rock oyuncusu Raul Laplacette “En Değerli Oyuncu” (MVP) seçilirken, Max Charlton’ın “Big Brother” isimli atı turnuvanın en iyi atı ödülünü kazandı.
U.S. Polo Assn. Sponsorluk Anlaşmasını 2030’a Uzattı
Organizasyon kapsamında U.S. Polo Assn., turnuvanın resmi giyim sponsorluğunu 2030 yılına kadar uzatan dört yıllık yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Marka, etkinlik alanında kurduğu özel mağazalarda “St. Moritz Kapsül Koleksiyonu”nu da sporseverlerin beğenisine sundu.
USPA Global Başkanı ve CEO’su J. Michael Prince, iş birliği hakkında şu açıklamayı yaptı:
“U.S. Polo Assn. için ilk kez bu turnuvanın ortağı olmak olağanüstü bir deneyimdi. Bu tarihi turnuva, markamızın temsil ettiği otantik spor ruhunu, istisnai sporcuları ve küresel topluluğu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. St. Moritz’deki donmuş gölde kazandıkları zafer için Standing Rock’ı tebrik ediyorum.”




